Sponsoreret

Er du på jagt efter den helt rigtige seng for dig? Det er en vigtig investering i og med, at du bruger mange timer i din seng. Hvis du har besluttet dig for, at du vil købe en kontinentalseng, finder du her et par tips, så du ender med den rette seng i første omgang.

Køb aldrig en seng, du ikke kan prøve

Først og fremmest er det vigtigt, at du kan prøve den seng, du ønsker at købe. I dag køber mange af os kontinentalsenge online, hvilket skam ikke er noget problem.

Dog bør du altid undersøge, om forhandleren giver dig mulighed for at prøve sengen derhjemme og herefter returnere den, hvis den alligevel ikke er rigtig for dig. Når du kan sove i sengen i dit eget soveværelse, kan du nemmere beslutte, om den er optimal for dig eller ej.

Overvej fastheden

En anden ting, du skal overveje, er sengens fasthed. Det er nemlig vigtigt, at din krop opnår den mest optimale støtte og aflastning. Derfor skal du beslutte, hvilken fasthed der er korrekt for dig. Hvis du er i tvivl om dette, vil sengeforhandleren altid kunne vejlede dig om dette.

Design

Selvom designet ikke er det vigtigste, når det kommer til en kontinentalseng, så er det selvfølgelig ikke en faktor, der skal overses. Det er nemlig rart med en seng, der komplementerer den eksisterende indretning i soveværelset. Du finder kontinentalsenge i flere forskellige designs, farver, størrelser og så videre, så du kan vælge din foretrukne model.