Sponsoreret

Forestil dig, at du kan styre alt lys fra en app. Det er tilfældet med Philips Hue, som er et intelligent lyssystem, du kan læse meget mere om hos lys24syv.dk. 

Prøv at tænk på, hvor nemt det ville være, hvis du aldrig behøvede rejse dig, når du skulle tænde eller slukke lyset i dit hjem. Det kan eksempelvis være, når du lige har sat dig i sofaen, og det går op for dig, at du glemte at tænde et par lamper med hyggebelysning i stuen. Eller måske du har fået dig lagt i sengen men har glemt at slukke for lyset på soveværelset eller et andet sted i hjemmet. Måske du er på vej ud af døren, men du har ikke mulighed for at nå at slukke alt lyset derhjemme. Der er så mange situationer, hvor det kan være rart med lidt hjælp til at tænde eller slukke lys.

Hvis du erhverver dig Philips Hue-systemet, så kan du styre alt lys i hjemmet fra en app på din telefon. Så nemt kan det faktisk være. For erfaringen siger, at vi har vores telefon på os det meste af tiden, og derfor er det så smart altid at kunne styre lyset fra netop din telefon.

Hos lys24syv.dk kan du finde alverdens Philips Hue tilbehør, for der findes såklart mange forskellige typer af tilbehør til et sådant system. Det kan være alt lige fra forlængerkabel til censor og controller. Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på lys24syv.dk.