Sponsoreret

Du har besluttet dig for, at du gerne vil give dit værksted en ordentlig overhaling. Efter mange besøg i det lokale byggemarked og efter timers arbejde på at rydde op og give dit værktøj den rigtige plads, er du næsten i mål. Alligevel overvejer du om der ikke mangler noget, men du har svært ved at sætte fingeren på hvad det er.

Et værksted skal være en oase, hvor der er plads til at slippe fantasien løs og nå i mål med alle de spændende byggeprojekter, som du har sat i søen. Det skal være et sted, hvor der er tænkt på de praktiske detaljer. Du ønsker, at det skal være et effektivt rum, hvor det er muligt at udleve alle de ambitioner, som du har for dine byggeprojekter.

Netop derfor skal det praktiske skal være i højsæde.  Hvis du skal kravle rundt og lede efter stikkontakter eller forlængerledninger, så bliver det hurtigt en forhindring, som spænder ben for produktiviteten. En automatisk kabeltromle er en oplagt måde at sikre, at du altid har den nødvendige strømkilde til rådighed. Når du har en automatisk kabeltromle som en fast del af inventaret, slipper du for altid at skulle lede efter forlængerledninger, som er lange nok. Vælg en flytbar kabeltromle hvis det er vigtigt for dig, at du med lethed kan transportere din strømkilde rundt i lokalet. Hvis du derimod har brug for en pålidelig stationær strømkilde, bør du overveje at vælge en kabeltromle med indbygget vægophæng.