Sponsoreret

Skal du fejre en kommende brud eller gom, så er en trykt T-shirt eller trøje til deltagerne på polterarbend en sjov og hyggelig idé, der skaber gode minder

Hvis du står for at arrangere polterarbend for din ven eller veninde, så ved du, at det kan være lidt af et puslespil – hvem skal med, hvor meget skal det koste og hvad skal I lave, når I skal give den kommende ægtemand eller kone en uforglemmelig dag?

Særligt kan det være en udfordring, hvis få at de inviterede kender hinanden i forvejen – så skal der skrappe midler i brug for at ryste gruppen sammen!

 

Spark fællesskabet i gang med ens tryk på tøj

En måde at få rystet gruppen sammen på fra starten er ved at få lavet tøj med tryk på, der sætter stemningen for dagen. Det kan for eksempel være en flot T-shirt med et sjovt citat, navnet på festens midtpunkt eller et opdigtet holdnavn for polterarbendens deltagere. Mulighederne er næsten uendelige og du kan finde tøj med tryk på tekstil-tryk.dk, hvor du selv vælger model, farve og selvfølgelig tekst og motiv.

 

Holdånden skaber de gode minder

Når I føler jer som et hold, hvis fælles mål det er at få den kommende brud eller brudgom sendt godt afsted mod ægteskabet, så vil I sammen skabe en god stemning og gode minder, I kan grine af til brylluppet og mange år i ude i fremtiden. Kun fantasien sætter grænser for den gode polterarbend – og et stykke tøj fra dagen vil holde minderne friske.