Sponsoreret

Hvis du leder efter et brand, der kombinerer det feminine, elegante med det lidt mere rå, cool look, så er Leveté Room måske dit nye yndlingsbrand. Find udvalgte styles hos vanilia.dk.

Har du altid stået i et mærkeligt limbo mellem kvinde- og mandegarderoben? Måske du elsker det elegante, formsyede fra den feminine garderobe, samtidig med at du kan lide det lidt mere cool fra den maskuline garderobe? Leveté Room er et brand, der rummer begge dele. De har både feminine kjoler, skjorter og nederdele, mens de også har cool t-shirts, hoodies og jakker. Leveté Room er altså et alsidigt brand, der sælger alt slags tøj, så du kan finde lidt for enhver smag.

Selve navnet kommet af lightness of mind, hvorfor det udtales ”levity”. Brandets hovedkvarter ligger i Hellerup, nord for København. Stedet er indrettet som et hjem, hvor brandets moderne, tidsløse og elegante univers kommer til udtryk.

En Leveté-kvinde er både feminin og samtidig ikke bange for at lege med de mere rå elementer fra mændenes garderobe. Samtidig kan hun lide at mixe bløde sager med transparante toppe og måske et par rå jeans. Hun har et klassisk, chic look og har rod i det nordiske. Måske du kan genkende dig selv i noget af det? Så tag et kig blandt Leveté Rooms fine styles.

 

Hos vanilia.dk finder du både et udvalg af modetøj, sko og accessories, og udvalget bliver løbende opdateret, så det passer med de trends, der er i tiden. Find Levete Room produkter her.